De LearNav Supportmix: Webinars

De LearNav supportmix

Wanneer u gebruikmaakt van LearNav bieden wij een breed scala aan support. Zo helpen we u om constant in ontwikkeling te blijven, net als LearNav. In elk van onze webinars behandelen wij een onderwerp voor een doelgroep. De webinars duren gemiddeld 60 minuten. Naast de webinars verzorgen we ook andere support opties. De juiste hoeveelheid ondersteuning, passend bij de behoeften van u en uw onderwijsinstelling.

LearNav webinars

Laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen, of maak een vliegende start met uw leermiddelenlijstenproces in LearNav. Tijdens de webinars leert u alles wat u moet weten over LearNav passend bij uw rol in de applicatie. Kies uit onderstaand overzicht de gewenste webinar en schrijf u direct in via de knop.

Webinar Starten in LearNav - lijstenoverzicht. Deze webinar is speciaal voor onderwijsinstellingen die voor het eerst aan de slag gaan met LearNav, of beheerders die een bestaande administratie overnemen. Overweegt u te beginnen met LearNav en wilt u weten wat er komt kijken bij het opzetten van een administratie? Dan is deze webinar geschikt voor u. Het webinar is ook zeer geschikt voor de wat meer ervaren gebruikers. De ervaren gebruiker kan door middel van dit webinar weer aan de slag met het lijstenproces voor het nieuwe schooljaar. Het webinar staat gepland voor 5 en 9 februari a.s. en u kunt zich hier inschrijven.

Webinar LearNav - Ontdek nieuwe functies en fris je kennis op in LearNav Lijstenoverzicht. XMPL is continu bezig met het ontwikkelen van LearNav. Zo groeit de applicatie mee met uw behoeften en sluit deze nog beter aan op het leermiddelenproces. We praten u bij over de laatste ontwikkelingen en we demonstreren hoe nieuwe features in de praktijk optimaal kunnen worden toegepast. Waardevol voor bestaande gebruikers maar ook een aanvulling voor de beginnende gebruikers. Het webinar staat gepland voor 26 februari en 1 maart a.s. en u kunt zich hier inschrijven.

De meerwaarde van LearNav. Deze webinar is speciaal voor de bestuurders, directeuren, rectoren en leermiddelfondscoördinatoren die hun lijstenproces willen vereenvoudigen en die meer inzicht willen krijgen in data, prijzen en trends in de lijsten. Een introductie van LearNav. Wat kan het? Maar vooral, wat biedt het? De data voor dit webinar voor 2024 worden binnenkort bekend gemaakt.

Geplande webinars

Op dit moment staan de volgende webinars gepland. 
01-03-2024, 15:00

Ontdek nieuwe functies en fris je kennis op in LearNav Lijstenoverzicht

26-02-2024, 15:00

Ontdek nieuwe functies en fris je kennis op in LearNav Lijstenoverzicht

09-02-2024, 15:00

Starten in LearNav - lijstenoverzicht

Een educatieve oplossing van
Voor meer informatie: info@learnav.nl
Voor technische ondersteuning: support@learnav.nl

Telefoon: 0515 – 22 70 21
LearNav is een handelsnaam van XMPL BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69238901
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram