De LearNav Supportmix: Webinars

De LearNav supportmix

Wanneer u gebruikmaakt van LearNav bieden wij een breed scala aan support. Zo helpen we u om constant in ontwikkeling te blijven, net als LearNav. In elk van onze webinars behandelen wij een onderwerp voor een doelgroep. De webinars duren gemiddeld 60 minuten. Tijdens de webinars is er ruimte voor het stellen van vragen. Bent u niet beschikbaar op het moment dat de webinar gepland staat? Geen probleem, u kunt ze altijd later terugkijken. Naast de webinars verzorgen we ook andere support opties. De juiste hoeveelheid ondersteuning, passend bij de behoeften van u en uw onderwijsinstelling.

LearNav webinars

Laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen, of maak een vliegende start met uw leermiddelenlijstenproces in LearNav. Tijdens de webinars leert u alles wat u moet weten over LearNav passend bij uw rol in de applicatie. Kies uit onderstaand overzicht de gewenste webinar en schrijf u direct in via de knop.

Webinar Starten met LearNav. Deze webinar is speciaal voor onderwijsinstellingen die voor het eerst aan de slag gaan met LearNav, of beheerders die een bestaande administratie overnemen. Overweegt u te beginnen met LearNav en wilt u weten wat er komt kijken bij het opzetten van een administratie? Dan is deze webinar geschikt voor u. Het webinar is ook zeer geschikt voor de wat meer ervaren gebruikers. De ervaren gebruiker kan door middel van dit webinar de kennis weer even opfrissen om goed en efficiënt te starten met het lijstentraject voor het nieuwe schooljaar. Het webinar is in de LearNav Supportmix 2023 geweest maar is hier terug te kijken.

Muteren in LearNav. Deze webinar is speciaal voor docenten die namens de vaksecties gedurende het lijstenproces mutaties in LearNav doorvoeren. De focus ligt op de muteerschermen en het werken met de catalogus. Het webinar is in de LearNav Supportmix 2023 geweest maar is hier terug te kijken. (Het webinar start vanaf 5:20)

Nieuw in LearNav. XMPL is continu bezig met het ontwikkelen van LearNav. Zo groeit de applicatie mee met uw behoeften en sluit deze nog beter aan op het leermiddelenproces. We praten u bij over de laatste ontwikkelingen en we demonstreren hoe nieuwe features in de praktijk optimaal kunnen worden toegepast. Waardevol voor bestaande gebruikers maar ook een aanvulling voor de beginnende gebruikers. Het webinar is in de LearNav Supportmix 2023 al geweest. Meer weten over de nieuwe features? Neem dan contact op via info@learnav.nl

De meerwaarde van LearNav. Deze webinar is speciaal voor de bestuurders, directeuren, rectoren en leermiddelfondscoördinatoren die hun lijstenproces willen vereenvoudigen en die meer inzicht willen krijgen in data, prijzen en trends in de lijsten. Een introductie van LearNav. Wat kan het? Maar vooral, wat biedt het? Het webinar is in de LearNav Supportmix 2023 geweest maar is hier terug te kijken. (Het webinar start vanaf 9:15)

Geplande webinars

Op dit moment staan de volgende webinars gepland. 
Een educatieve oplossing van
Voor meer informatie: info@learnav.nl
Voor technische ondersteuning: support@learnav.nl

Telefoon: 0515 – 22 70 21
LearNav is een handelsnaam van XMPL BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69238901
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram