LearNav Live

Op 28 maart 2023 presenteert XMPL LearNav Live!
Het informele moment tijdens een kop koffie, het persoonlijke contact en de interactie met de medecursisten; er zijn veel redenen om toch voor een offline, live training te kiezen. Tijdens de trainingsdag leert u alles over LearNav en vertrekt u met een schat aan kennis. U gaat zelf aan de slag en ook leert u tijdens deze klassikale sessies van uw medegebruikers op andere onderwijsinstellingen.

Centrale LearNav training
Tijdens het lijstentraject organiseert XMPL een training waar u zich op in kunt schrijven. Tijdens deze training deelt u de zaal met leermiddelencoördinatoren en lijstenbeheerders uit het gehele land. Onderwerpen zullen zijn: korte algemene instructie, Q&A en de persoonlijke interactie en ervaring met medecursisten. Wilt u deelnemen aan deze centrale cursus op 28 maart? Schrijf u dan in via onderstaand formulier.

Locatie en overige gegevens
Locatie: Etty Hillesum Lyceum - De Marke Zuid
Ludgerstraat 1
7415 DV  Deventer
Lokaal 205
Tijd: 10.00 - 15.00 uur

Bring your own device
Voor deze cursus mag u werken op uw eigen laptop of tablet. LearNav is een cloudbased oplossing. U kunt op uw eigen device aan de slag. Wel zo makkelijk.

Een educatieve oplossing van
Voor meer informatie: info@learnav.nl
Voor technische ondersteuning: support@learnav.nl

Telefoon: 0515 – 22 70 21
LearNav is een handelsnaam van XMPL BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69238901
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram