LearNav Live

LearNav Live!
Het informele moment tijdens een kop koffie, het persoonlijke contact en de interactie met de medecursisten; er zijn veel redenen om voor een offline, live training te kiezen. Tijdens de trainingsdag LearNav live leert u alles over LearNav en vertrekt u met een schat aan kennis. U gaat zelf aan de slag en ook leert u tijdens deze klassikale sessies van uw medegebruikers op andere onderwijsinstellingen.

Centrale LearNav training
Tijdens het lijstentraject organiseert XMPL een training in de Supportmix waar u zich op in kunt schrijven. Tijdens deze training deelt u de zaal met leermiddelencoördinatoren en lijstenbeheerders uit het gehele land. Onderwerpen die aan bod komen zijn: korte algemene instructie, Q&A en de persoonlijke interactie en ervaring met medecursisten. Deze dag wordt gedurende het lijstentraject georganiseerd op een centrale locatie in het land. De laatste keer was op 28 maart jl. op het Etty Hillesum Lyceum in Deventer. De datum voor de volgende LearNav Live zullen we via de bekende social media kanalen, deze website en de nieuwsbrief bekend maken.

Bring your own device
Voor de cursus mag u werken op uw eigen laptop of tablet. LearNav is een cloudbased oplossing. U kunt op uw eigen device aan de slag. Wel zo makkelijk.

Interesse?
Heeft u interesse voor LearNav Live? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Aanmelding LearNav Live

Een educatieve oplossing van
Voor meer informatie: info@learnav.nl
Voor technische ondersteuning: support@learnav.nl

Telefoon: 0515 – 22 70 21
LearNav is een handelsnaam van XMPL BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69238901
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram