help - muteren

[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.7.7" _module_preset="default"][et_pb_row _builder_version="4.7.7" _module_preset="default"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.7.7" _module_preset="default"][et_pb_text _builder_version="4.7.7" _module_preset="default" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"]

Muteren

Binnen LearNav kan op twee verschillende manieren worden gemuteerd. Per vak of per lijst. Bij Muteren per Vak worden in het filter één of meerdere vakken geselecteerd om te muteren. Bij Muteren per Lijst worden enkele lijsten geselecteerd. De voorgeschreven leermiddelen staan in het scherm. 

LearNav kent drie voorschrijvingstypen: 

  • School betaalt: Deze artikelen worden door de school aan de leerling verstrekt, zoals de tekstboeken en werkboeken.
  • Leerling betaalt: Aanbevolen of zelf aan te schaffen leermiddelen waar de leerling zelf zorg voor draagt, zoals een rekenmachine of kantoorartikelen.
  • Klassenset: Leermiddelen die op school beschikbaar zijn zoals atlassen en woordenboeken.

Een voorschrijving kan worden verwijderd door de voorschrijvingscode uit de cel te halen, of de voorschrijving (geen) op te voeren.

Met de Leermiddel + knop kan een nieuw leermiddel aan de selectie worden toegevoegd. De catalogus kan op verschillende manieren worden gebruik.

  • De methodebrowser: LearNav suggereert op basis van het leerjaar, het vak en het niveau een selectie bekende methoden. Gebruik de methodebrowser om precies te zien uit welke onderdelen een combinatie, arrangement of abonnement bestaat. 
  • Snel EAN's toevoegen: Heeft u elders een selectie EAN's staan? Plak deze dan in het veld. Klik op Check catalogus om deze EAN's snel in de catalogus op te zoeken. Is er een match? Dan verschijnt de gevonden informatie in het scherm. Selecteer de toe te voegen artikelen en klik op OK.
  • Zoeken in de catalogus: Zoek in de catalogus vrij op titel, EAN, omschrijving of een ander zoekveld. Selecteer de gewenste leermiddelen en klik op OK.
  • Een nieuw artikel maken: Wanneer het artikel niet voorkomt in de catalogus, of een schooleigen artikel is, gebruik dan de knop Nieuw op het tabblad Catalogus om een eigen artikel aan te maken.

Na het maken van de selectie kunnen bij de nieuwe artikelen voorschrijvingscodes worden gezet. Zet u geen voorschrijvingscode? Dan verdwijnt het artikel na het sluiten van het muteerscherm. U kunt het uiteraard altijd weer opzoeken. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure="1_2,1_2" _builder_version="4.7.7" _module_preset="default" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.7.7" _module_preset="default"][et_pb_button button_url="/help-lijsten-importeren" button_text="Hulp bij importeren" button_alignment="center" _builder_version="4.7.7" _module_preset="default"][/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.7.7" _module_preset="default"][et_pb_button button_url="/help-lijsten-beheren" button_text="Handmatig lijsten beheren" button_alignment="center" _builder_version="4.7.7" _module_preset="default"][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version="4.7.7" _module_preset="default"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.7.7" _module_preset="default"][et_pb_code _builder_version="4.7.7" _module_preset="default" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Een educatieve oplossing van
Voor meer informatie: info@learnav.nl
Voor technische ondersteuning: support@learnav.nl

Telefoon: 0515 – 22 70 21
LearNav is een handelsnaam van XMPL BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69238901
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram