De LearNav supportmix - webinars

LearNav is gemaakt voor iedereen die te maken heeft met het samenstellen en beoordelen van leermiddelenlijsten. Dankzij de intuïtieve applicatie kan snel en vlot begonnen worden met het samenstellen, beoordelen en analyseren van de leermiddelenmix voor het komende schooljaar. Om er zeker van te zijn dat iedere gebruiker een vliegende start krijgt, biedt XMPL de LearNav supportmix; de juiste hoeveelheid ondersteuning, passend bij de behoeften van u en uw onderwijsinstelling.

De LearNav webinars

XMPL presenteert op een aantal vaste momenten in het schooljaar informatieve webinars. Hier kunt u kostenloos op inschrijven. De webinars worden via onze website, social media kanalen en e-maillijst aangekondigd. Schrijf u tijdig online in, want vol is vol! Laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen, of maak een vliegende start met uw leermiddelenlijstenproces in LearNav. Tijdens de webinars leert u alles wat u moet weten over LearNav passend bij uw rol in de applicatie.

Webinar Starten met LearNav

Deze eerste webinar in de reeks van vier is speciaal voor onderwijsinstellingen die voor het eerst aan de slag gaan met LearNav, of beheerders die een bestaande administratie overnemen. Overweegt u te beginnen met LearNav en wilt u weten wat er komt kijken bij het opzetten van een administratie? Ook dan is deze webinar geschikt voor u.

Specificaties webinar Starten met LearNav:

  • Opstart en doorlopen van de belangrijkste schermen in LearNav
  • Online
  • 9, 16, 20 en 23 februari
  • Duur: ca. 60 minuten
  • Max. aantal deelnemers: 20
  • Prijs: incl. bij licentie

Voor wie?

Iedereen die goed van start wil gaan met LearNav en het beste uit LearNav wil halen, graag meer inzicht wil in de performance en eventueel extra ondersteuning nodig heeft. Inschrijven voor het webinar Starten met LearNav kan hier.

Overige webinars in de Supportmix

Nieuw in LearNav. XMPL is continu bezig met het verbeteren van LearNav. Zo groeit de applicatie mee met uw behoeften en sluit deze nog beter aan op het leermiddelenproces. Voorafgaand aan het lijstenproces praten we u bij over de laatste ontwikkelingen en demonstreren we hoe deze ontwikkelingen in de praktijk optimaal kunnen worden toegepast. Waardevol voor bestaande gebruikers maar ook een aanvulling op de beginnende gebruikers. Data en inschrijvingsmogelijkheid van dit webinar volgt.

Muteren in LearNav. Deze webinar is speciaal voor docenten die namens de vaksecties mutaties in het lijstenproces doorvoeren. De focus ligt op de muteerschermen en het werken met de catalogus. Data en inschrijvingsmogelijkheid van dit webinar volgt.

De meerwaarde van LearNav. Deze webinar is speciaal voor de bestuurders en boekenfondscoördinatoren die hun lijstenproces willen vereenvoudigen Een introductie van LearNav. Wat kan het? Maar vooral, wat biedt het? De data en inschrijvingsmogelijkheid van dit webinar volgt.

Een educatieve oplossing van
Voor meer informatie: info@learnav.nl
Voor technische ondersteuning: support@learnav.nl

Telefoon: 0515 – 22 70 21
LearNav is een handelsnaam van XMPL BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69238901
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram