XMPL presenteerde LearNav op de IPON

IPON is al 15 jaar het ontmoetingsplatform voor het PO, VO en MBO. Op 6 & 7 april 2022 was alweer de 11de editie van IPON in de Jaarbeurs Utrecht. Na 2 jaar en 2 maanden uitstel was er opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en onderwijstoeleveranciers die een school kunnen helpen bij onderwijsinnovatie en professionalisering.

Uitgebreid programma

Ervaringsdeskundigen en onderwijsprofessionals deelden hun kennis en ervaring in een uitgebreid congresprogramma vol uiteenlopende, actuele onderwerpen uit de onderwijsbranche. In 12 theaters en op het grote keynote podium werden presentaties verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland met alle informatie die men nodig heeft om van het nieuwe schooljaar een succes te maken.

LearNav

Uiteraard past XMPL met LearNav ook in dit rijtje en was daarom tijdens de IPON aanwezig. Met de ontwikkeling van pilot tot een volwassen applicatie is LearNav klaar voor de toekomst en dat hebben we kunnen laten zien tijdens deze beurs.

Stand D004

In het voortraject waren er qua locatie en stands verschillende opties. Er is uiteindelijk gekozen voor een rijstand van 9 m2 in het leermiddelengedeelte. We voelden ons thuis in deze rijstand met o.a. Rekenteam, Robots in de klas, Cito en Diataal als buren.

Presentaties leermiddelen aanbesteding - leven na de gunning

Op beide dagen van de beurs heeft XMPL zich tevens gepresenteerd in het theater op de beurs. Met aandacht voor het leermiddelenlandschap wat in verandering is. LiFo aanbestedingen die alledaags zijn geworden. Rollen die verschuiven, en vaker dan ooit de school die zelf taken oppakt die voorheen bij een dienstverlener of distributeur lagen. Zelf de regie hebben op het leermiddelen inkopen bij verschillende leveranciers hoort vandaag de dag bij de taak als leermiddelcoördinator. Maar hoe houdt men nu grip op het fonds en overzicht op de financiën met zo veel geld- en goederenstromen? Het was het onderwerp van de presentatie: leven na de gunning.

Oplossing met LearNav

Jelle en Esther gaven met LearNav de oplossing op bovenstaande vragen. De opkomst tijdens deze presentaties was goed te noemen. De bezoekers waren zeer geïnteresseerd in de details van een implementatie. 

Het concept uitgewerkt

Het passende concept 'You are so smart' was van het bedrijf Canned Rainbow. Slimme koppen en de slimme lijstenmaker LearNav. De quotes in combinatie met de markante slimme persoonlijkheden passen bij LearNav. Een eigen identiteit, slim, onafhankelijk en vooruitstrevend. De posters waren erg geliefd. Ze zijn inspirerend en daarom zeer geschikt voor in een lokaal, een lerarenkamer of op kantoor. Heeft u helaas geen poster kunnen halen? Wij hebben er een aantal achter kunnen houden en mogen deze alsnog weggeven. Klik hier, geef uw voorkeur aan en wij sturen de poster kosteloos op. 

 

Een educatieve oplossing van
Voor meer informatie: info@learnav.nl
Voor technische ondersteuning: support@learnav.nl

Telefoon: 0515 – 22 70 21
LearNav is een handelsnaam van XMPL BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69238901
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram