Leermiddelen anno nu

In Januari 2021 ging de LearNav pilot van start. Met een enthousiaste groep scholen werd begonnen met het maken van leermiddelenlijsten. Kinderziekten werden overwonnen, functionaliteit werd toegevoegd en verbeterd. Nu, bijna een jaar later, is de LearNav pilot ten einde en is LearNav volwassen en klaar voor gebruik. 

Wat heeft LearNav nu te bieden?

LearNav geeft inzicht én overzicht in leermiddelvarianten. Abonnementen, methodelicenties, LiFo, digitaal, folio én eigen materiaal. Deze slimme catalogus helpt u het juiste leermiddel te selecteren bij de opleiding en het niveau. De budgettool geeft u diepgaande informatie over de financiën per fondsdeel. Inzicht vooraf!

De voordelen op een rij:

  • Zelf muteren: stel eenvoudig en snel zelf de leermiddelenlijst samen. Zie in één oogopslag wat er nog moet gebeuren.
  • Samen muteren: Zet acties uit, haal feedback op, voer mutaties door en werk online samen met uw vaksecties.
  • Onafhankelijk: uw lijsten zijn en blijven van uw school. De school behoudt de historie, ook na het wisselen van distributeur.

En de onwikkelingen:

  • LearNav werkt met beproefde ketenstandaarden en kan daardoor uw bestaande lijst eenvoudig ontsluiten voor de partners waar u mee samenwerkt.
  •  U heeft inzicht in de door u gebruikte middelen, de prijzen en de benchmark. Een vergelijk in historie maar ook een vergelijk ten opzichte van de markt. 
  • Indexatie van de prijzen 
  • Een zeer uitgebreide methodebrowser

Starten?

Wilt u met deze slimme lijstenmaker starten? Dat is eenvoudig en gratis. Maak een account aan via app.learnav.nl  en u kunt aan de slag met de basis versie. Uitbreidingen van gebruikers, lijsten en overige tools is mogelijk in diverse gradaties. U vindt de opties terug in het dashboard. 

Een educatieve oplossing van
Voor meer informatie: info@learnav.nl
Voor technische ondersteuning: support@learnav.nl

Telefoon: 0515 – 22 70 21
LearNav is een handelsnaam van XMPL BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69238901
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram