We zijn live!

Vanaf vandaag gaat de LearNav pilot officieel van start. We nodigen u van harte uit om als Pilotgebruiker mee te denken over LearNav.

De eerste stappen

  1. Beginnen met LearNav is heel eenvoudig. Gebruik uw school- of entree account om in te loggen via de Kennisnet koppeling. Een extra account aanmaken is niet nodig.
  2. Selecteer uw school of locatie uit de lijst. Staat uw school niet in de lijst? Zet dan het vinkje en voer handmatig de benodigde informatie in.
  3. Klik op aanmaken. LearNav is nu klaar voor gebruik.

Om er zeker van te zijn dat uw lijstenproces een vliegende start maakt, hebben we vier instructievideo’s gemaakt. Deze kunt u bekijken via de links op het dashboard. Uiteraard kunt u ook met vragen terecht bij XMPL. Stuur gerust een mailbericht naar support@learnav.nl

Tips voor een vliegende start 

  • Op het dashboard vindt u snelkoppelingen naar instructievideo's.. Deze laten in minder dan 3 minuten per video de belangrijkste functionaliteit voor muteren en beheren zien.
  • Uitgebreide helpfunctionaliteit vindt u rechtsboven onder de knop Hulp nodig?
  • Heeft u een suggestie, een top of een tip? Gebruik dan het rode icoon rechtsonder om dit aan ons de melden.
  • Voor aanvullende support kunt u een support ticket aanmaken door te mailen naar support@learnav.nl. Onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een antwoord of oplossing.
  • Overige vragen en communicatie kunt u richten aan info@learnav.nl

Alsnog aanmelden voor de Pilot

Bent u nog niet aangemeld als pilotgebruiker? Meld u dan aan via onderstaande knop. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom LearNav. Uiteraard kunt u ook direct beginnen met muteren. 

Een educatieve oplossing van
Voor meer informatie: info@learnav.nl
Voor technische ondersteuning: support@learnav.nl

Telefoon: 0515 – 22 70 21
LearNav is een handelsnaam van XMPL BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69238901
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram