LearNav - De Slimme Lijstenmaker

Coronaproof samenwerken​ aan nieuwe leermiddelenlijsten

Het kalenderjaar loopt nog maar net ten einde en de voorbereidingen voor schooljaar 2021-2022 staan alweer voor de deur. Maar hoe werk je effectief samen aan de nieuwe leermiddelenlijst wanneer 90% van de vakdocenten thuis lesgeeft via de webcam? Het antwoord: LearNav.

 LearNav is het onafhankelijke platform voor het online samenstellen van leermiddelenlijsten waarmee coördinatoren en vaksecties moeiteloos samenwerken, zelfs wanneer je jouw collega’s niet treft bij de koffieautomaat. 

Eenvoudig starten en collega's uitnodigen

Een leermiddelenlijst in LearNav begint bij de leermiddelcoördinator. Zodra hij of zij in de applicatie de school heeft geselecteerd, kan direct worden begonnen. Vanuit LearNav kunnen  met een paar klikken vakdocenten worden uitgenodigd om voor hun vakken de wijzigingen in te voeren.

LearNav leest moeiteloos de leermiddelenlijst van het lopende schooljaar in op basis van de formats van Iddink, van Dijk, OsingadeJong en Bookmaster. Zo kun je snel van start en hoeven er alleen maar wijzigingen op de bestaande lijst te worden doorgevoerd.

Zijn er voorschrijvingen in de lijst van dit jaar die absoluut de aandacht nodig hebben? Met het handige notities systeem kunnen er taken en aandachtspunten worden uitgezet bij vaksecties. Zo heb je de vakgroepcontrolelijst, inclusief knalgele markeerstift, altijd up-to-date en online beschikbaar.

 Na het muteren meldt de vakdocent dat het vak “af” is. De coördinator zet nu de wijzigingen door in de definitieve lijst, of biedt het vak, voorzien van opmerkingen, opnieuw aan de vaksecties aan. In het handige statusscherm kan de coördinator in één oogopslag zien hoe ver het lijstproces al gevorderd is.

Complete methodecatalogus met handige zoekfuncties

Bespaar tijd met zoeken naar de juiste leermiddelen en  arrangementen door gebruik te maken van onze handige methodecatalogus. LearNav biedt automatisch bekende methoden passend bij het vak, niveau en leerjaar waaraan gewerkt wordt aan. Bovendien is de catalogus voorzien van informatie over arrangementen, digitale leermiddelen, contractduren en nog veel meer. Zo weet je precies wat er uiteindelijk besteld gaat worden bij jouw leverancier.

Weet je al precies wat je wilt voorschrijven? Plak een lijst ISBN’s in de applicatie en laat LearNav de rest doen. Natuurlijk kunnen ook eigen, en niet-standaard leermiddelen in de lijst worden opgenomen.

Pilot; doe mee en maak kosteloos gebruik van alle functionaliteiten

In januari start de LearNav pilot. Wil jij meedenken over leermiddellijsten in de 21e eeuw? Wil jij je steentje bijdragen aan een fantastische, slimme lijstenmodule?  Meld je dan vandaag aan voor de pilot. De LearNav pilot duurt zeker tot oktober 2021 en gebruik van LearNav is tot oktober gegarandeerd kosteloos.

Een educatieve oplossing van
Voor meer informatie: info@learnav.nl
Voor technische ondersteuning: support@learnav.nl

Telefoon: 0515 – 22 70 21
LearNav is een handelsnaam van XMPL BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69238901
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram